• Erkend VRT-taxateur
  • Taxatie op locatie
  • Heldere rapporten
  • Persoonlijke service

Taxatie woning

Voor een degelijke woningtaxatie bent u bij JRM Advies aan het juiste adres.

Er zijn verschillende redenen om een taxatie van uw (toekomstige) woning nodig te hebben. Dit kan bijvoorbeeld zijn de aankoop van een woning en de daarbij behorende financiering, een verkoopbeslissing, oversluiten van de hypotheek, scheiding of een erfkwestie.

Wij stellen graag een rapport voor u op. We zijn gecertificeerd en ingeschreven in de kamer wonen van het Nrvt; hierdoor worden onze taxaties door alle partijen en geldverstrekkers geaccepteerd. JRM Advies taxeert woningen binnen een straal van 20 km vanaf ons kantooradres.

Al onze rapporten laten we valideren door het NWWI; voor u een extra zekerheid en vrijwel door alle banken geëist.

Bent u geïnteresseerd in het laten taxeren van uw woning? Vraag dan gerust online een taxatie bij ons aan of neem contact met ons op via info@jrmadvies.nl of bel naar 0162 - 681 301 / 06 - 39 17 63 46.  

Object laten taxeren

Een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport is helder, overzichtelijk en goed onderbouwd.

Taxatie aanvragen ▹

Erkend taxateur

JRM Advies is gespecialiseerd in het taxeren van woningen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring bij het uitvoeren van deze werkzaamheden voor vele opdrachtgevers. Uiteraard zijn we volledig gecertificeerd en ingeschreven in de kamer Woningen van het NRVT, een waarborg voor kwaliteit.

Woningtaxatie laten uitvoeren

JRM Advies is al jaren een bekend gezicht in Made en omstreken. Kent u ons nog niet, maar wilt u wel een betrouwbare partij inschakelen voor uw woningtaxatie ? Neem dan zeker eens contact met ons op.

Scroll naar boven