• Erkend VRT-taxateur
  • Taxatie op locatie
  • Heldere rapporten
  • Persoonlijke service

Over JRM Advies

JRM Advies is al tientallen jaren actief als herbouwwaarde- en Woning-taxateur. We voeren onze taxaties voor herbouwwaarde uit in heel Nederland en woningtaxaties in een straat van 20 km rond ons kantooradres in Made. Onze ervaring ziet u terug in de kwaliteit van onze rapporten. Deze zijn overzichtelijk, duidelijk en goed onderbouwd.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze diensten en rapporten wordt bevestigd door onze inschrijving in het NRVT en zeker niet in minste mate door onze registratie als VRT-taxateur. De bijbehorende permanente educatie die we elk jaar volgen, geeft zekerheid over actuele kennis en vaardigheden. Mede hierdoor worden onze rapporten erkend door alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

“Goede en betrouwbare taxatierapporten zijn bij ons een vanzelfsprekendheid. Wat ik echt belangrijk vind, is dat mensen ervaren dat ze bij JRM Advies persoonlijk, snel en correct geholpen worden en ze met een gerust hart op onze deskundigheid kunnen vertrouwen. Dan pas doen we ons werk echt goed.”
- Eigenaar JRM Advies, Hans van der Made

Object laten taxeren

Een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport is helder, overzichtelijk en goed onderbouwd.

Taxatie aanvragen ▹

Onafhankelijk

JRM Advies is een onafhankelijk specialist in taxaties. We hebben een bewuste keuze gemaakt om hiernaast niet actief te zijn in nevenactiviteiten. Zo hebben we bijvoorbeeld geen verkoop- of verhuurportefeuilles, zijn geen tussenpersoon voor verzekeringsmaatschappijen en verstrekken geen financieringen. Kortom: alle mogelijke belangenverstrengeling is uitgesloten. U bent er dus altijd zeker van dat we volledig in uw belang handelen.

Met plezier

Het gaat bij JRM Advies echter niet alleen om een goed en betrouwbaar rapport. We vinden het ook belangrijk dat u met plezier met ons samenwerkt. We zorgen daarom voor snelle en persoonlijke service. U heeft bij JRM Advies een vast contactpersoon waar u altijd voor taxaties, vragen en advies bij terechtkunt. Bel of mail gerust, we reageren snel en correct.

Scroll naar boven