TAXATIE HERBOUWWAARDE

JRM Advies is een onafhankelijke specialist in het uitvoeren van verzekeringstechnische taxaties voor gebouwen conform artikel 7:960 BW.

Onze rapporten worden geaccepteerd door alle verzekeraars en vanuit onze centraal gelegen vestiging te Made zijn wij landelijk opererend.

In de praktijk blijkt vaak dat veel gebouwen onderverzekerd zijn, helaas komt men hier ook regelmatig pas achter in geval van een calamiteit. In het geval van onderverzekering wordt niet het volledige schadebedrag uitbetaald met alle gevolgen van dien. Het is daarom van groot belang dat u uw gebouw laat taxeren op het moment dat u een verzekering afsluit, want alleen een verzekeringspolis op basis van vaste taxatie in combinatie met een taxatierapport verzekert u van een optimale dekking (onze taxaties worden uitgevoerd conform artikel 7:960 BW).

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich: particulieren, bedrijven, VVE (beheerders en bestuurders), intermediairs, vastgoed beheerders, aannemers, projectontwikkelaars en overheden.

Wij zijn ingeschreven bij de stichting VRT (Verenigd Register van Taxateurs) en Nrvt. JRM Advies  is aangesloten bij VastgoedPro.

Voor meer informatie en tarieven, neem contact met ons op.

© JRM Advies 2018